Over Ons

Over Ons

Falcon Carwash introduceert eerste carwash voor bussen en bestelwagens in Europa.


Uw bedrijfswagen is uw eerste visitekaartje. Wie echter een bestelwagen, bus of bakwagen rijdt, kent ook de uitdaging altijd schoon en representatief rond te rijden. Geen tijd om zelf te wassen, de truckwash alleen open van 9 tot 5 en is bovendien tijdrovend en duur. Voor bedrijfswagens, die niet in de reguliere wasstraat terecht kunnen, is er vanaf nu eindelijk een efficiënt en betaalbaar alternatief dat 24/7 open is: Falcon Carwash. De eerste is geopend in Rotterdam, er volgen er snel meer.

Door de huidige 24 uurs economie en de enorme vlucht die online verkoop heeft genomen, is het aantal kleinere en middelgrote bedrijfswagens in Europa sterk gegroeid. Toch was er tot nu toe geen oplossing om al deze bedrijfswagens efficiënt en betaalbaar te wassen. Na 4 jaar ontwikkelen lanceert Falcon Carwash de eerste wasstraat in Europa voor alle bedrijfswagens. De wasstraat is ontwikkeld in samenwerking met de grootste carwash producent ter wereld. Na Rotterdam volgen de andere grote steden in Nederland, daarna volgt via Duitsland en de Benelux de rest van Europa.

Alle bedrijfswagens tot 3.20 hoog
De wasstraat is geschikt voor bedrijfswagens tot 3.20 hoogte, en kent verschillende wasprogramma’s voor kleinere bestelwagens, bakwagens en bussen. Ook kan er in de terminal worden aangegeven of er een dakimperiaal aanwezig is. Daarnaast zijn er verschillende niveaus van wasprogramma’s afhankelijk van de wensen van de eigenaar of bestuurder. Voor bijzondere of hogere voertuigen is er een aparte buitenwasplaats.

  

24/7 wassen op kentekenherkennning
Omdat veel ondernemers onder werktijd niet aan wassen toekomen, is de wasstraat dag en nacht open en voorzien van software om kentekens te herkennen. Ook kunnen ondernemers online een account aanmaken en voor een vast bedrag per maand onbeperkt wassen. Wie een groter wagenpark onder zijn beheer heeft, kan een contract op maat afsluiten. Daarnaast blijft het altijd mogelijk om voor losse wasbeurten af te rekenen aan de terminal met alle bekende betaalpassen, credit cards en tank-passen.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met: info@falconcarwash.nl

Uw bestelwagens, busjes of bakwagens nog met de hand laten wassen?

Veel te duur!


Falcon Carwash introduceert de eerste onbemande wasstraat in Europa voor uw hele wagenpark. U wast elke wagen tot 3.20 m hoog en 2.20 m breed vanaf nu precies zoals uw eigen personenwagen: volledig geautomatiseerd en professioneel met de beste producten in de markt! Falcon is snel, beveiligd, altijd open en fors goedkoper. Kijk snel op deze pagina voor onze scherpe tarieven!

  • Grote buitenwasplaats (tot 4.50 m!)
  • Industriële stofzuiger met bandenluchtunit en stofblazer
  • Alle gangbare passen en credit cards

falcon carwash

Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand is al mogelijk vanaf 35,- euro


Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand is al mogelijk vanaf 35 euro. U maakt een account aan op bedrijfsnaam en kenteken. Daarna kunt u direct wassen en u ontvangt automatisch de factuur. Meerdere bedrijfswagens één contract? Vraag dan een offerte aan.

Bekijk de tarieven
Uw hele wagenpark op één contract?

Vraag een offerte op maat aan!


Heeft u meerdere bedrijfswagens, dan kunnen alle aangemelde kentekens onbeperkt wassen op hetzelfde contract. Voor een offerte op maat nemen wij graag contact met u op. Of vraag direct een offerte aan